Левски тества Бари в контрола

Левски тества Бари в контрола

Левски ще изиграе контрола по време на паузата в първенството заради мачовете на националния отбор, в която ще тества състоянието на нападателя Билал Бари.

България ще се изправи в новосформирания турнира FIFA Series в Баку срещу Танзания (22 март) и Азербайджан (25 март). Спарингът ще се проведе на 23 март на централния терен на стадион „Георги Аспарухов“, като в следващите дни ще бъде уточнено и името на противника.

Почти сигурно е, че контролата ще е срещу тим от Втора лига. Нападателят Билал Бари е извън игра от септември 2022 година, когато се контузи по време на тренировка в навечерието на дербито с ЦСКА-София.

От тогава французинът с марокански корени се подложи на две оперативни интервенции на коляното, втората от които през август миналата година. Той все още изпитва дискомфорт и болки при натоварванията.

„Бари ще има тест. Да знаем дали да разчитаме на него. Постоянно има някакви възпаления, трябва да сме наясно със състоянието му. Ситуацията в момента изнервя и него, и нас“, заяви треньорът на сините Николай Костов след равенството с Крумовград.

Освен Бари, в състава на сините има редица проблеми след последното домакинство. Двама футболисти напуснаха принудително терена по време на мача с Крумовград (0:0) в неделя. Това са Асен Митков и Фабио Лима. Българският халф бе заменен в 60-ата минута от Патрик Мислович, а бразилецът още на почивката от сънародника си Евертон Бала.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор