Левски ще е без Николай Костов срещу Етър

Левски ще е без Николай Костов срещу Етър

Левски ще е без своя наставник Николай Костов срещу Етър във Велико Търново. Причината за това е, че наставникът получи трети жълт картон от началото на сезона срещу Крумовград (0:0).

Николай Костов избухна в 18-ата минута като наказанието му е заради реплика към съдията Ивайло Ненков.

Треньорът няма да може да стои на пейката в мача от 25-ия кръг. Това се очаква да  бъде потвърдено от Дисциплинарната комисия.

Предишните два жълти картона на Николай Костов са от мачовете с Арда (7 кръг) и Берое (15 кръг), отсъдени за напускане на напускане на разрешена зона.

Най-вероятно треньорските функции в събота ще поеме Кирил Нестеренко.

Проблемите на Левски свързани и с контузии също са сериозни. Вчера стана ясно, че Фабио Лима не е заменен срещу Крумовград заради изявите си, а това е станало принудително. Бразилецът е сритан в глезена и не е успял да довърши двубоя заради болката. Вчера той мина прегледи, но лекарите не са наели с диагноза. Причината за това е, че има сериозен оток и той пречи да се види до каква степен са пострадали връзките на крака на Лима.

„Сините“, естествено, се надяват, че той ще е извадил късмет и ще може да се възстанови до мача с Етър, който е в събота.

Иначе крамп има Асен Митков. И това е причината и той да не изкара мача докрай. Смята се, при него нещата ще минат по-бързо и Асен ще бъде на разположение на Николай Костов за двубоя на стадион „Ивайло“.

Треньорът и така трябва да прави състав без наказаните Патрик-Габриел Галчев, Карлос Охене и Рикардиньо, а опциите не са много, ако загуби още двама играчи.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор