Костов: Върнахме си колективната енергия

Костов: Върнахме си колективната енергия

Старши треньорът на Левски Николай Костов заяви, че отборът си е върнал колективната енергия в последните двубои.

Той даде традиционната си пресконференция преди домакинството на Крумовград от 24-тия кръг на efbet Лига. Мачът е в неделя от 15:15 часа. Наставникът на „сините“ сподели, че е доволен от тренировъчния процес и смята, че отборът му си е възвърнал добрия колектив.

„Труден отбор за побеждаване е Крумовград, показва го с резултатите си. Анализите са направени. Играчите имат време да обмислят нещата. Имаме идея как да играем утре, за да се противопоставим на Крумовград. Надявам се с публиката, която ще подкрепя отбора и генерира добра енергия. Дано да победим Крумовград“, започна Костов.

„Ние си върнахме работната среда, много е добра. Играчите тренират съзнателно, отговорни са. Имаме добър колектив. Възвърнахме си колективната енергия, която имахме преди, в началния етап на шампионата. Добре сме психически в момента. Тренировките са изцяло насочени към Крумовград. Имаше концентрация и внимание от всички. Доволни сме“, продължи той.

„Не са здрави всички. Илиян вече беше опериран успешно. Току-що ми казаха. Евертон Бала вече е картотекиран и най-вероятно ще вземе участие в мача“.

„От само себе си се върна настроението още в подготвителния период. Имахме нови попълнения в състава. Имахме много добри условия. Периодът беше достатъчно голям, за да обмислим нещата и да тренираме върху детайлите. Колективът се сплоти около резултатите и около самата работна среда. Тя се промени. Промени се и настроението на играчите“.

Сините призоваха своите привърженици да напълнят стадион “Георги Аспарухов” в предстоящото домакинство с надеждата да удължат победната си серия в шампионата.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор