Турицов и Махмутович напускат ЦСКА

Турицов и Махмутович напускат ЦСКА

Защитниците на ЦСКА Иван Турицов и Енес Махмутович може да напуснат клуба като свободни агенти след края на сезона.

Договорите на Турицов и Махмутович изтичат през лятото и на този етап не са подновени. Двамата получиха предложения за нови контракти в началото на тази година. Офертата на ЦСКА обаче е била българският и люксембургският национал да продължат да носят червената фланелка при същите финансови условия, както досега. Те са отхвърлили тези предложения, като биха се съгласили да преподпишат само при повишаване на месечните им възнаграждения. От клуба обаче поне засега нямат намерения да удовлетворят исканията им, пише “Тема Спорт“.

По време на зимния трансферен прозорец имаше сериозен интерес към Турицов от страна на швейцарския Сион. До сделка не се стигна, но ЦСКА се подсигури с негов заместник и реална алтернатива за пролетния полусезон – Мартин Стойчев. Именно бившият футболист на Септември и Арда започна като титуляр в последния мач на армейците срещу Берое (3:0), тъй като Турицов лекува травма в аддукторите. Той няма да е готов и за гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица утре, така че младежкият национал отново ще стартира от първата минута. Твърде вероятно е той постепенно да бъде интегриран като константна фигура в 11-те с оглед на изтичащия договор на Турицов, пише още “Тема Спорт”.

Освен Махмутович още двама централни бранители не са подновили контрактите си с ЦСКА. Става въпрос за нидерландците Юрген Матей и Мено Кох. Вторият със сигурност напуска през лятото като свободен агент, а бъдещето на капитана ще се решава в следващите месеци.

снимка: Facebook


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор