Левски продължaвa да следи Бастунов и Колев

Левски продължaвa да следи Бастунов и Колев

Левски продължава да следи набелязаните през зимата Ангел Бастунов и Алекс Колев.

Сините бяха много близо до привличането на първия и почти всичко бе договорено, но в крайна сметка атакуващият играч остана в Хебър, като ще бъде следен изкъсо от „Герена“.

Същото се отнася и за нападателя на Крумовград, който няма да може да се изправи срещу столичани в неделя заради наказание. Левски има нужда от подсилване в атака, тъй като разполага в момента единствено с Рикардиньо, а Билал Бари не е напълно възстановен. Другата опция Илиян Стефанов пък получи тежка контузия, докато Преслав Бачев все още няма необходимия опит.

В същото време водещият реализатор в efbet Лига към момента – Алекс Колев, даде ексклузивно интервю пред Дарик. В него той

Той нямаше как да подмине и темата за потенциален трансфер в Левски: „До мен лично нищо не е стигало. Доколкото съм запознат, всичко беше на високо ниво. Имаше такава вероятност, мисля, че от страната на Левски имаше оферта, която от друга гледна точка, не удовлетвори моите шефове. Колко е било, какво е било, що е било, това аз вече не мога да кажа. Доколкото разбирам и доколкото съм запознат, не е била голяма сумата, но пък нещата бяха на косъм да се случат. Ако ме питате мен дали имам желание, разбира се, че имам желание, така че това е, което аз знам по въпроса. Нищо повече не се е случило, след като Крумовград отхвърли първоначалната оферта на Левски. След това не е постъпвала втора и не са влизали в по-нататъшни преговори. Това знам по темата“.

Сините ще продължат да следят и играчи от Южна Америка.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор