Шопов блести за победа на ЦСКА срещу Берое

Шопов блести за победа на ЦСКА срещу Берое

Станислав Шопов изигра най-силния си мач заЦСКА при победата с 3:0 срещу Берое (Стара Загора) в мач от 23-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион “Васил Левски”.

Шопов бе героят за ЦСКА в мача с два гола и асистенция. Матиас Фаетон добави един гол за успеха срещу Берое.

Дебют като титуляр за ЦСКА направи младежкият национал Мартин Стойчев, който зае мястото на контузения Иван Турицов.

ЦСКА започна вихрено и още в 3-ата минута поведе с 1:0. След изпълнение на корнер Тибо Вион центрира отдясно, топката попадна в Станислав Шопов, който изпрати мощно топката с левия крак  в горния десен ъгъл на вратата.

В 17-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като капитанът на “заралии” Франко Рамос бе изгонен с директен червен картон за нарушение срещу Фернандо Каранга.

С човек повече “червените” упражниха натиск, а действията им се увенчаха с успех през 32-ата минута, когато резултатът бе удвоен. С елегантен пас Станислав Шопов изведе Матиас Фаетон, който с диагонален удар по земята не остави шанс на вратаря на Берое.

Малко по-късно капитанът на “армейците” Юрген Матай бе заменен принудително, след като получи болки в дясното бедро. На негово място се появи Енес Махмутович.

Втората част започна като първата: с гол за ЦСКА на Станислав Шопов, който се разписа за втори път срещу Берое след пас на Матиас Фаетон.
В 67-ата минута се извършиха още две смени за ЦСКА. В игра се появиха Тобиас Хайнц и Данило Асприля.

Възпитаниците на Нестор Ел Маестро продължиха да атакуват активно и със ситуации за гол се разминаха Данило Асприля и Тобиас Хайнц.

В заключителните минути на срещата Фернандо Каранга бе много близо до гол, но негов удар покрай стражът на гостите мина на сантиментри от десния страничен стълб.

снимка: CSKA


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор