Костов: За Купата духахме супата

Костов: За Купата духахме супата

Старши треньорът на Левски Николай Костов описа доста образно разочарованието си от отпадането на сините в турнира за Купата на България, когато тимът бе отстранен от Хебър. Костов обаче е сигурен, че в понеделник воденият от него тим ще постигне успех в Пазарджик за първенство.

„Загубата за Купата на България от Хебър беше доста неприятен момент. За Купата духахме супата, с извинение. Помня всички епизоди от този мач, бяхме много разстроени. Помня и минутите на полувремето с играчите. След мача даже си спомням много добре как наблюдавах епизоди и поведението на нашите играчи и разбрах, че трябва да се вземат сериозни решения за бъдещето на отбора, близкото бъдеще на отбора, не на клуба. Това беше важен ден за мен – тази загуба, която преглътнахме трудно. Взели сме си поуките за разочарованието за Купата и се надяваме да не се повтаря“, заяви Костов.

„За утрешния мач сме решени да го спечелим и ще го направим. Ще се борим за всеки метър, за всяка топка. В добро насторение сме. Играчите са верени, че ще изпълнят своите цели. Искрено се надявам, че утрешният ден ще бъде успешен“, пожела си старши треньорът на Левски.

„За недостатъци не искам да говоря за момента, защото трябва да затвърди добрите си игри. Свалили сме розовите очила, тъй като ни се разви добра мача с Арда. Имаше страхотна атмосфера от публиката, която генерира страхотна енергия“, заяви още Костов.

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор