Етър - Локомотив (София) 1:2 (Развой на срещата по минути)

Етър - Локомотив (София) 1:2 (Развой на срещата по минути)

Етър В. Търново

1:2

Локомотив (Сф)

90+6′Турнир: efbet Лига Стадион: "Ивайло", гр. Велико ТърновоЗрители: 135690+6′

КРАЙ НА МАЧА!

Късна драма върна Локо на победния път, но и запрати Етър към зоната на здрача

Бивш левскар се превърна в големия герой

90+5′

Калоян Кръстев влиза като смяна, за да спечели време. Напуска Митков.

88′

ГОООЛ ЗА ЛОКОМОТИВ! 1:2! ИВАЙЛО НАЙДЕНОВ! Възстановяването на паритета вдъхна нов живот на мача. Двата тима заиграха на върха на своите възможности. Интересното обаче бе, че Локо (Сф) се хвърли да търси победата с далеч по-голям ентусиазъм. Минути преди да стане 1:2, Мартин Величков направи две фантастични спасявания при бърза акция на "железничарите", но и той се оказа безпомощен в 88-ата минута. Тогава резервата Траоре центрира по най-добрия начин към далечната греда, където от фланга се бе включил Ивайло Найденов. Юношата на Левски се възползва от големия шанс и се превърна в герой с попадението си.

86′

Гонзалес приключва участието си в мача, а вместо него ще видим Ивайло Димитров.

85′

Стийв Траоре ще се появи в игра за сметка на Симеон Мечев.

85′

Мартин Николов ще се появи в игра за Етър вместо Ловре Кнежевич.

81′

Ван Ранкин от Етър ще бъде декориран с жълт картон.

80′

ГООЛ ЗА ЕТЪР! 1:1! ИВАН ВАСИЛЕВ! В заветните минути на срещата Етър предприе сериозен риск, ангажирайки изцяло действията си в атака. Въпреки няколко добри възможности за контри на Локомотив, рискът се оказа оправдан. Селекцията на Светослав Петров изравни в 80-ата минута. Тогава Николай Янков осъществи пробив през центъра, а подаването му стигна до нападателя Иван Василев. Дошлият през зимата таран си намери коридор за стрелба, а след рикошет от шпагата на Кардосо, топката се превърна в невъзможна за спасяване от Любенов.

76′

Грешникът Ларучеа ще бъде заменен от Моузес Кандидус.

Снимка 655803

Източник: startphoto.bg

75′

Димитър Митков също получава официално предупреждение.

72′

Красимир Милошев получава официално предупреждение.

70′Снимка 655805

Източник: startphoto.bg

67′

Промени има и в състава на Локомотив. Лука Иванов ще влезе на мястото на Антони Иванов.

67′

Имащият картон Селсо Рапосо ще бъде заменен от Ивайло Найденов.

66′

Светослав Петров прави смяна и вместо Моран в игра ще видим Николай Янков.

64′

ГРЕДА ЗА ЛОКОМОТИВ! Сензационен гол на "Ивайло" можеше да падне в 64-ата минута. Тогава Локо имаше фаул дълбоко в своята половина и Краси Станоев хитро видя, че вратарят на Етър - Мартин Величков, е напуснал очертанията на своето поле. Последва прехвърлящ изстрел, който със сетни усилия бе избит от стража в гредата, за да се съхрани той от огромен срам в професионалната си кариера.

Снимка 655806

Източник: startphoto.bg

52′

ГОООЛ ЗА ЛОКОМОИВ (СОФИЯ)! 0:1! ЛАРУЧЕА СИ ВКАРВА АВТОГОЛ! Втората част започна с лека активизация в редиците на Локомотив. Сериозен късмет обаче споходи столичните "железничари", за да се окажат те с преднина от един гол в 52-ата минута. Краси Милошев изпълни фаул в близост до аутлинията. Капитанът завъртя остро топката, а халфът на Етър - Горка Ларучеа сложи главата си в опит да изчисти. Всичко това подмами вратаря Величков, за да се случи един доста ефектен автогол, зарадвал шепата фенове на гостите от София.

46′Снимка 655807

Източник: startphoto.bg

45′

ИГРАТА СЕ ПОДНОВЯВА!

45′

ПОЧИВКА!

36′

ВТОРА ГРЕДА! Етър продължаваше с обсадата на "железничарската" врата. В 36-ата Тибоуе пак центрира много акуратно от левия фланг, за да стигне кълбото до Иван Василев. Нападателят си спечели необходимата позиция и насочи с глава. Александър Любенов се протегна максимално и изби в горната греда. Това обаче не бе всичко от юношата на Левски, който буквално в следващата секунда се хвърли и спаси открилата се повторна възможност за гол пред Василев. Имаше и трета, но кълбото вече нямаше как да премине през купа от играчи на Локо.

28′

ГРЕДА! Невероятен малшанс застигна Етър в 28-ата минута, когато "виолетовите" като по чудо не се оказаха лидери в резултата. Комбинацията Тибоуе - Моран даде ефект за втори път, след като перфектно центриране позволи на №8 да се включи в атака от втора позиция. Панамецът изпревари Любенов и насочи с глава, ала право в напречната греда на Локо. Отличен шанс за добавка се откри пред Ловре Кнежевич, но изстрелът му беше париран от застаналия на голлинията Бруно Франко.

25′

В средата на полувремето Светослав Петров буквално полудяваше край тъчлинията, тъй като футболистите му не разиграваха топката с необходимия интензитет. Както и да ръкомахаше обаче, неговите момчета така и не изпълняваха заръките му.

20′

Селекцията на Светослав Петров организира добра атака в 20-ата минута, когато Жан-Марк Тибоуе даде отличен пас за връхлитащия към дъгата Моран. Панамецът обаче разочарова със завършващия си удар, който излезе много в аут.

Снимка 655801

Източник: startphoto.bg

15′

Георги Ангелов и Димитър Митков се контузиха един друг, след като влязоха в спор за топката малко пред голлинията на Етър. В крайна сметка и двамата съумяха да продължат участието си в срещата.

Снимка 655808

Източник: startphoto.bg

7′

Селсо Рапосо получава първия жълт картон в мача.

4′

ГЕОРГИ АНГЕЛОВ! Отговорът на "болярите" не закъсня. Етър също реши да се довери на удар от далечно разстояние. В 4-ата минута кълбото достигна до капитана Георги Ангелов, който запрати заплашително своята "бомба" към десния ъгъл на Любенов. Опитният вратар на Локо обаче изби акробатично с две ръце.

2′

МИТКОВ! Двата тима нямаха друга алтернатива освен победата в ранния съботен двубой. Първото предизвикателство беше отправено от селекцията на гостите. Централният нападател Димитър Митков шутира от средна дистанция, но с добро спасяване блесна стражът на домакините Мартин Величков.

Снимка 655800

Източник: startphoto.bg

1′

НАЧАЛО НА МАЧА!

Състав22. Мартин Величков24. Александър Любенов15. Георги Ангелов - капитан4. Диме Димов4. Георги Александров12. Бруно Франко6. Горка Ларучея2. Гонсало Кардосо9. Иван Василев26. Красимир Милошев - капитан10. Ловре Кнежевич31. Красимир Станоев18. Йоахим Карсела Гонзалес13. Селсо Рапосо8. Моран Мартин10. Валентин Николов2. Хосекарлос Ван Ранкин21. Антони Иванов94. Жан-Марк Тибоуе16. Симеон Мечев13. Дидис Пита45. Димитър МитковТреньорСветослав ПетровДанило ДончичРезерви12. Кристиян Секулич88. Жарко Истатков5. Килиян Жан Гюсъм9. Калоян Кръстев33. Луис Кордова22. Ивайло Найденов77. Мартин Николов44. Мики Орачев14. Ивайло Димитров15. Лука Иванов28. Николай Янков98. Стив Траоре23. Мосес Кандидус93. Стефан Ламбезе17. Атанас Атанасов77. Ерик Манолков20. Радослав Найденов8. Бойчо Величков

Отборите на Етър и Локомотив (София) се изправят един срещу друг в ранния съботен двубой от програмата на efbet Лига. Мачът на стадион "Ивайло" стартира в 12:45 часа.

"Болярите" са в търсене на втора домакинска победа от началото на сезона. Треньорът Светослав Петров сериозно обнови състава си през зимата. Великотърновци стартираха пролетта с равенство 1:1 у дома срещу ФК ЦСКА 1948, а след това отстъпиха с 0:2 при гостуването си на Ботев (Пловдив). Към момента тимът заема последно място във временното класиране с 10 точки.

Проблеми за Етър, петима играчи искат да съдят клуба

Заради неизплатени заплати

Наставникът на днешните домакини няма да може да разчита на Крум Стоянов, Кольо Станев и Шано Букхолда. Добрата новина е, че в състава се завръщат халфовете Мартин Моран и Моузес Кандидус.

Локомотив пристига във Велико Търново след загуба с 0:2 от Крумовград у дома в миналия кръг. "Железничарите" стартираха полусезона с успех с 1:0 над Хебър и към момента дишат по-спокойно, макар че треньорът Данило Дончич е на мушката е при загуба днес е много вероятно да бъде сменен. "Червено-черните" са 13-и във временното класиране и имат 12 точки повече от съперника си.

Сериозен проблем за сръбския треньор е липсата на наказания Карлос Франса. Аут за мача са още Калоян Кръстев и Диого Тейшейра.

Главен съдия на срещата е Георги Иванов.

Последен шанс за треньора на Локо (Сф)

В "Надежда" вече търсят заместник на Данило Дончич


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор