Клоп: ” Трябва ни чудо”

Клоп: ” Трябва ни чудо”

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп  изпитва сериозни трудности с окомплектоването на състава за утрешния мач за ФА Къп срещу Саутхемптън.

Голяма част от титулярите са контузени и Клоп отново ще разчита на юноши от школата, които показаха, че може да им се има доверие във финала за Карабао къп, който Ливърпул спечели с 1:0.

“Имаме нужда от чудо за някои играчи. Затова не искам да отписвам никого. За Дарвин, Мо и Дом – ще видим. Ендо получи силен удар и нищо не се е променило от неделя” , каза Клоп.

Срещата със Саутхемптън пропуска и Райън Гравенберх, който получи контузия след влизане в глезена му  от Мойсес Кайседо по време на мача с Челси.

“Все още не знам с какъв състав ще излезем. В неделя беше една от най-страхотните футболни истории. Юношите, които отскоро са част от първия отбор, нямат никакъв опит, но много талант. Няма напрежение, те трябва да се наслаждават на това, което правят. Казах го и преди: без децата нямаше да сме тук”, коментира Клоп.

Той очаква сериозна съпротива от един от водещите отбори в Чемпиъншип Саутхемптън.

“Чемпъншип е страхотно първенство. Впечатляващо е това, което се случва там. Интензитетът е изключителен. Ние играем много мачове, а те играят дори повече” каза още Клоп.

снимка: Liverpool


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор