ЦСКА загуби във Варна и се отдалечи от титлата

ЦСКА загуби във Варна и се отдалечи от титлата

Черно море Варна измъкна минимална победа с 1:0 срещу ЦСКА София в дербито на кръга в efbet Лига.

Късен гол на Живко Атанасов в 88-ата минута реши мача и донесе трите точки за тима от Варна срещу ЦСКА София.

С победата Черно мореотново оглави класирането с 48 точки, следван от Лудогорец и ЦСКА София имат по 45 точки, но разградчани са с два мача по-малко.

Черно море и ЦСКА изиграха нервен мач без особени футболни достойства, с малко голови ситуации. Двата отбора завършиха с по 10 души след червени картони на Фернандо Каранга за ЦСКА и на Мазир Сула от домакините.

ЦСКА бе по-активният отбор през първата част и дори стигна до попадение след точен изстрел на Каранга, но реферът отмени  гола заради засада.

През втората част преобладаваше битката по терена. В 71-ата минута Фернандо Каранга влезе с бутоните в глезена на Васил Панайотов и реферът Железов му показа втори жълт картон, но след консултации с ВАР той вдигна директен червен картон, което означава и по-голямо наказание за бразилеца.

В 83-ата минута и Черно море остана с 10 души на терена, след като Мазир Сула спря атака на ЦСКА в центъра и получи втори жълт картон. 

Джонатан Линдсет бе изведен в добра позиция в 86-а минута, но стреля неточно. Последваха опасни удари за Черно море на Атанас Илиев и Мишаел Алвес, но вратарят на ЦСКА Бусато се намеси с вещина и спаси.

Единственото попадение падна в 88-ата минута, след центриране от корнер Атанас Илиев отклони топката към Живко Атанасов, който от 2-3 метра с глава вкара победния гол за домакините.

ЦСКА завърши мача без нито един точен удар в очертанията на вратата за статистиката, а в края мача привържениците на ЦСКА, изпълнили сектора за гости на стадион “Тича”, скандираха оставка по адрес на треньора Нестор Ел Маестро.

снимка: Facebook


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор