Левски с новите екипи, двама чакат дебют

Левски с новите екипи, двама чакат дебют

Левски излиза днес срещу Арда с новите специални екипи. Те ще са посветени на едни от най-големите легенди, играли на стадион “Георги Аспарухов”.

“110-годишната история на „Левски“ е пълна с легенди, изковали името си със златни букви! Част от големите имена в историята на клуба, претворени в екипите на настоящите ни любимци. От мача с „Арда“ представителният тим ще играе с новата визия на официалния екип, събрала в себе си толкова много величие. Официалните фланелки с нова визия ще бъдат в продажба онлайн и във физическия магазин от 25-и февруари!”, написаха “сините”.

Наставникът Николай Костов няма да може да разчита на наказания Хосе Кордоба. Очаква се вместо него в титулярния състав да попадна Кристиан Димитров. В групата на отбора се завръща Асен Чандъров, но той ще остане резерва. Треньорът планира още една промяна в стартовата единадесеторка – новото попълнение Карлос Охене ще започне от първата минута за сметка на Асими Фадига. Други двама от новите – Хоакин Фернандес и Патрик Мислович, ще чакат дебют от пейката. 

Снимка: Левски


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор