Бусато и Кареасо се завръщат в игра за ЦСКА

Бусато и Кареасо се завръщат в игра за ЦСКА

Вратарят Густаво Бусато и полузащитникът Марселино Кареасо се завръщат в титулярния състав на ЦСКА за мача с Черно море в събота.

Бусато и Кареасо изтърпяха наказания за натрупани картони и пропуснаха победата на ЦСКА срещу Ботев Враца при подновяването на шампионата миналия уикенд.

Бусато ще заеме мястото си под рамката на вратата и ще замени Димитър Евтимов, който изигра силен мач и опази мрежата си суха срещу Ботев Враца.

Кареасо ще смени в халфовата линия новото попълнение Скаршем, който не впечатли с изявите си срещу врачани.
Очаква се това са бъдат единствените промени в състава на ЦСКА в сравнение с мача с Ботев Враца.

На върха на атаката ще бъде завърналият се в ЦСКА Фернандо Каранга, който има четири гола срещу Черно море от предишния си престой при “червените”.

Двубоят Черно море – ЦСКА е в събота от 15.15 часа на стадион “Тича”.

Привържениците на ЦСКА изкупиха всички билети за гостуващия сектор. Първата партида от 2000 пропуски свърши за един ден, а отпуснатите допълнителни 200 билета също бяха изкупени.

“Билетите за гостуващия сектор (сектор “Г”) за двубоя от 22-рия кръг на efbet Лига между отборите на Черно море и ЦСКА са изчерпани. По тази причина касата на входа за феновете на ЦСКА няма да работи в деня на мача.

Зрителите, закупили билети за двубоя в събота, ще могат да влизат единствено в секторите, обозначени на входните талони. На съответния сектор няма да бъдат допускани зрители с билети за друг сектор!”, написаха от варненския клуб.

снимка: CSKA


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор