Лудогорец обърна Черно море

Лудогорец обърна Черно море

Лудогорец оглави класирането в efbet Лига след домакинска победа с 3:1 срещу досегашния лидер Черно море в дербито на 21-ия кръг на еfbet Лига. 

На “Хювефарма Арена” Лудогорец спечели след два гола на Руан Секо и един на Якуб Пьотровски. За Черно море се разписа новото испанско  попълнение Даниел Мартин.

Победата на Лудогорец качи отбора на върха с 45 точки, колкото имат и преследвачите Черно море и ЦСКА. Лудогорец е лидер с по-добри показатели в директните мачове, а има и мач по-малко от конкурентите си.

Черно море започна ударно с гол в 8-а минута, когато Даниел Мартин прати топката в мрежата с хубав диагонален удар от границата на наказателното поле, след като Фон Витри не успя да пресече топката.

Лудогорец много бързо изравни и още до почивката да направи пълен обрат. Бърнард Текпетей центрира за Руан Секо, който отблизо простреля вратаря на Черно море Иван Дюлгеров за 1:1.

В 37-а минута при контраатака Рик Джонатан се озова на стрелкова позиция, копна топката на вратаря, а при опита си да изчисти топката Исмаил Иса я прати към Руан Секо, който на празна врата реализира втория си гол.

Три минути преди почивката Секо увенча добрата си игра и с асистенция, след като подаде на Якуб Пьотровски, който хладнокръвно вкара за 3:1.

През втората част Черно море имаше своите ситуации да се върне в мача, но с пропуски се отличи новото попълнение Андреяс Калкан, който направи дебют за варненци, но нямаше късмет да се разпише, а веднъж уцели и греда.

снимка: Facebook


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор