Етър - ФК ЦСКА 1948 1:1 в мач от efbet Лига

Етър - ФК ЦСКА 1948 1:1 в мач от efbet Лига

Етър и ФК ЦСКА 1948 завършиха при резултат 1:1 двубоя си от 21-вия кръг на efbet Лига.

Отборът на Николай Панайотов беше по-добрият от двата състава и заслужено поведе в 50-ата минута чрез Педриньо.

По всички изглеждаше, че Етър няма как да изравни резултата, но в последната минута Никола Илиев извърши нарушение в собственото си наказателно поле и съдията отсъди дузпа за "болярите", която беше превърната в гол от Иван Василев.

Снимка 653894

Източник: startphoto.bg

Етър остава на дъното в класирането с едва 10 точки в актива си, а отборът на Николай Панайотов 6-ти с 36 пункта.

Етър - ФК ЦСКА 1948 1:1 (Развой на срещата по минути)

Двубоят между двата тима започва в 12:45 часа

В 7-ата минута хората на Николай Панайотов достигнаха до първо положение за гол. Бирсент Карагарен изведе Талис зад гърба на защитниците на Етър, бразилецът успя да нанесе удар към вратата, но право в ръцете на Величков.

Снимка 653883

Източник: startphoto.bg

"Болярите" достигнаха до първа възможност за гол в средата на първото полувреме. Крум Стоянов изведе Ивайло Димитров на отлична позиция в наказателното поле, но нападателят на Етър се разколеба и вместо да стреля, опита да си изпроси дузпа, но действията му бяха разгадани от рефера Васимир Ел-Хатиб, който даде знак играта да продължи.

В 35-а минута гостите организираха бърза контраатака, при която топката достигна до Карагарен в наказателното поле. №9 от отбора на столичани финтира защитник на "болярите" и стреля с левия крак, но твърде слабо и разочароващо.

Снимка 653885

Източник: startphoto.bg

Пет минути след подновяването на играта гостите откриха резултата. Фуртадо проби по дясното крило и подаде към Талис. Последва бразилска комбинация - Талис пусна прострелно подаване по земя, а Педриньо връхлетя на скорост и от точката на дузпата разпечата мрежата на "болярите".

В последните минути Етър опитваше да измисли нещо в атака, но достигаше само до изсипани топки в наказателното поле, които не представляваха проблем за Наумов и защитниците на гостите.

Драмата във Велико Търново обаче беше оставена за последните минути. В 89-а минута Никола Илиев извърши нарушение на границата на наказателното поле, а Ел-Хатиб първоначлно отсъди само нарушение за Етър. Ситуацията беше преразгледана от ВАР и на съдията беше подсказано, че нарушението е вътре в пенала. Така реферът моментално промени решението си и посочи бялата точка. С изпълнението се нагърби Иван Василев и не сгреши - 1:1.

За нещо повече нямаше време и така двата тима поделиха точките.


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор