ЦСКА - Ботев (Враца) 3:0, развой на срещата по минути

ЦСКА - Ботев (Враца) 3:0, развой на срещата по минути

ЦСКА

3:0

Ботев (Вр)

90+5′Турнир: efbet Лига Стадион: Национален стадион "Васил Левски", гр. СофияЗрители: 234490+5′

КРАЙ НА МАЧА!

ЦСКА стартира ударно на "Васил Левски", Вион направи шоуто

"Армейците" с класически успех над Ботев (Враца)

90′

АСПРИЛЯ! Ново голямо меле пред вратата на Ботев (Вр). Асприля стреля акробатично с предна ножица, но Петко Ганев изчиства от голлинията.

90′

Малко време за игра и пред младия Иван Нешков. Той заменя Илкер Будинов.

89′

Петко Ганев ще влезе на мястото на Спас Георгиев.

Снимка 653922

Източник: startphoto.bg

88′

В самия край резултатът можеше да набъбне и до 4:0, след като изгодна ситуация се откри пред Станислав Шопов. №8 на ЦСКА обаче не притежаваше точност в завършващия си изстрел.

82′Снимка 653933

Източник: startphoto.bg

79′

Ласана Н'Диайе влиза на мястото на Браян Переа.

78′

Емануел Шакич ще доиграе оставащите мигове за сметка на Тобиас Хайнц.

77′

Браян Кордоба приключва участието си в мача, а вместо него след дълго лечение на контузия ще видим Юрген Матей.

77′

Мартин Смоленски ще напусне играта за сметка на Киконда.

Снимка 653935

Източник: startphoto.bg

75′

Спас Георгиев получава жълт картон заради нарушение срещу Скаршем.

72′

Данило Асприля ще замени Матиас Фаетон, нова смяна за ЦСКА.

71′

Мартин Стойчев прави своя официален дебют за ЦСКА, като заменя Иван Турицов.

Снимка 653937

Източник: startphoto.bg

71′

Станислав Шопов влиза на мястото на Джонатан Линдсет.

69′Снимка 653938

Източник: startphoto.bg

68′

Амос Юга получава официално предупреждение.

65′

Мирослав Маринов се появява в игра, а играта напуска Даниел Генов.

60′

ГООЛ ЗА ЦСКА! 3:0! ТИБО ВИОН! Точно час след началото на мача, ново футболно бижу на Тибо Вион спомогна за сътворяването на класиката. Някогашният юношески национал на Франция отправи страховит изстрел от може би 35 метра. "Бомбата" му се заби неспасяемо в мрежата на Бариос и предизвика удивлението на всички фенове и играчи на "червените". Определено това беше вечерта на универсалния "армеец".

56′

ГОЛ НЯМА! ГРЕДА! Първото по-интересно положение за втората част бе регистрирано в 56-ата минута. То очаквано беше за футболистите на ЦСКА. Хайнц центрира от корнер, а високо над всички скочи Християн Петров. Ударът му с глава се отклони във вражески футболист и се превърна трудна за спасяване от Бариос. Латиноамериканецът отклони кълбото в гредата, а след това с добавката не сполучи и Фернандо Каранга.

49′

Tибо Вион получава жълт картон.

45′

ИГРАТА СЕ ПОДНОВЯВА!

45+2′

ПОЧИВКА!

Снимка 653927

Източник: startphoto.bg

45′

ОТМЕНЕН ГОЛ НА КАРАНГА! Фернандо Каранга мислеше, че в 45-ата минута вече е реализирал така жадувания от него гол с екипа на ЦСКА. Бразилецът дори тръгна да празнува със Сектор "Г", но в този миг чу и съдийския сигнал за засада, което предизвика ехидна усмивка на неговото лице.

38′Снимка 653923

Източник: startphoto.bg

36′

ГООЛ ЗА ЦСКА!! 2:0! ХАЙНЦ! ЦСКА направи развоя на срещата далеч по-спокоен за себе си, след като удвои своята преднина в 36-ата минута. Второто попадение падна не и без помощта на вратаря Бариос. След серия от добри намеси, колумбиецът изпусна топката при едно центриране, а грешката му беше наказана с изстрел в мрежата на Тобиас Хайнц.

32′

ПРОПУСК НА КАРАНГА! Фернандо Каранга можеше да ознаменува повторния си дебют за "армейците" с гол в 32-ата минута. Бразилецът се измъкна от засадата при статично положение и получи изгодната възможност да стреля с глава. Федерико Бариос обаче показа защо измести Краси Костов като титулярен страж на Ботев и с "котешки" рефлекс изби в корнер.

31′

ГРЕДА ЗА ЦСКА! Динамичният сблъсък в центъра на София продължи с отлична ситуация за домакините. Тобиас Хайнц отново извади от арсенала си онези магически подавания, които го превърнаха в любимец на Сектор "Г". В 31-ата минута той матира отбраната на Ботев с перфектното центриране за Линдсет, който от непосредствена близост насочи единствено в гредата.

Снимка 653921

Източник: startphoto.bg

29′

ЕВТИМОВ! Ботев (Враца) можеше само да съжалява, че паритетът не бе възстановен в 29-ата минута. Бубакар Траоре отправи извеждащ пас от дълбочина за Браян Переа. Колубмиецът надбяга Петров и Кордоба, за да поеме застрашително към вратата на ЦСКА. И тук обаче с прекрасна реакция блесна Димитър Евтимов, който скъси ъгъла и блокира изстрела на бившия футболист на Лацио.

24′

ЛИНДСЕТ! Селекцията на Нестор Ел Маестро набързо можеше да вкара и за 2:0, но този път Бариос съумя да реагира, отразявайки удар на Линдсет в 24-ата минута.

Снимка 653919

Източник: startphoto.bg

21′

Матиас Фаетон получава жълт картон за гневни реплики по адрес на Радослав Гидженов.

20′

ГОООЛ ЗА ЦСКА! 1:0! ТИБО ВИОН! ЦСКА съумя да поведе в резултата с настъпването на 20-ата минута. Тогава отбраната на Ботев изчисти центрирана топка пред вратарското поле, но за зла беда на гостите, тя попадна в краката на Тибо Вион. Французинът не чакаше и втора покана, а със зверски удар от над 20 метра реализира безпощадно в долния десен ъгъл на Бариос. Голът бе прегледан от ВАР заради потенциален фаул в атака на Фернандо Каранга, който обаче така и не бе констатиран.

18′Снимка 653920

Източник: startphoto.bg

15′

Капитанът на Ботев (Враца) - Даниел Генов, продължаваше да намира начини за елиминиране съпротивата на тромавия Браян Кордоба. В 15-ата минута №9 на врачани отправи прострелен пас около точката на дузпата, но там новото попълнение на ЦСКА - Улаус Скаршем, демонстрира висока тактическа подготовка и много умело затвори с тяло втурналия се към кълбото Илкер Будинов.

12′

ГЕНОВ! Гостите от Ботев осъществиха още едно много опасно влизане в наказателното поле на домакините. Даниел Генов се възползва от свалена с глава топка от Браян Переа и стремежът му да отправи изстрел беше осуетен от това, че стражът Димитър Евтимов разгада събитията и се хвърли решително в неговите крака.

11′Снимка 653924

Източник: startphoto.bg

5′

ШАНС ЗА БОТЕВ! Предпоследният във временното класиране обаче не искаше да изглежда като обречен на "Васил Левски". В петата минута Мартин Смоленски пусна фантастичен диагонал за Браян Переа, който за части от секундата се оказа сам срещу Димитър Евтимов. Бързи действия на сънародника му Браян Кордоба все пак направиха така, че цялата тази опасна ситуация да завърши с корнер.

3′

Селекцията на Нестор Ел Маестро реши да не губи никакво време и моментално наложи дълбока преса в полето на Ботев (Враца). Стигна се и до корнер, при който с малко повече късмет, удар на Скаршем можеше да нанесе сериозни щети на гостуващия врачански тим.

2′

Минута мълчание беляза началото на срещата. Преди първия съдийски сигнал на Радослав Гидженов, публиката на ЦСКА отдаде дължимото на непрежалимия Петър Жеков. Вълшебния стрелец приключи земния си път точно преди година и трибуните на националния стадион показаха, че величието му вечно ще носи бляскав спомен в техните сърца.

1′

НАЧАЛО НА МАЧА!

Снимка 653925

Източник: startphoto.bg

Състав25. Димитър Евтимов34. Федерико Рубио13. Браян Кордоба10. Спас Георгиев6. Християн Петров7. Илкер Будинов19. Иван Турицов9. Даниел Генов - капитан15. Тибо Вион21. Бубакар Траоре21. Амос Юга - капитан23. Браян Мендоса7. Улаус Скаршем13. Мартин Ачков10. Джонатан Линдсет19. Браян Переа14. Тобиас Хайнц20. Мартин Христов9. Фернандо Каранга77. Стефан Велев11. Матиас Фаетон24. Мартин СмоленскиТреньорНестор Ел МаестроХристо ЯневРезерви12. Марин Орлинов76. Красимир Костов30. Данило Асприля18. Диого Барбоса17. Емануел Шакич37. Марио Киконда22. Енес Махмутович11. Ласана Н'диайе20. Мартин Стойчев88. Иван Нешков4. Мено Кох14. Марко Мажуга3. Сайней Санянг15. Мирослав Маринов8. Станислав Шопов5. Петко Ганев2. Юрген Матей17. Чавдар Ивайлов

ЦСКА подновява първенството с домакинство на Ботев (Враца) в двубой от 21-вия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Васил Левски" стартира в 17:45 ч., а главен съдия е Радослав Гидженов.

"Армейците" ще търсят задължителна победа срещу врачани, ако искат да останат близо до върха в класирането. В последните си два мача от есенния полусезон тимът спечели само една точка, така че днес футболистите със сигурност ще бъдат мотивирани да се върнат на победния път.

Паро: Смяната на стадиона ще повлияе, но ЦСКА има достатъчно велики мигове на "Васил Левски"

"Традиционно, по-големите терени са от полза на офанзивните отбори и не пасват на по-дефанзивно настроените треньори"

Ботев (Враца) също има крещяща нужда от точки, но целта пред "зелените" е друга - оставане в елита. Отборът, воден от Христо Янев, заема предпоследната позиция, а привържениците се надяват да видят друго лице от своите любимци през пролетта.

По време на зимната пауза врачани изиграха престижни контроли срещу Партизан и Цървена звезда, а тимът се подсили с шестима нови. Някои от основните играчи на Ботев обаче напуснаха клуба - Момчил Цветанов, Мартин Кавдански и Жан-Пиер Да Силва.

Христо Янев залага на петима в защита срещу ЦСКА

Надява се да открадне поне точка от националния стадион

ЦСКА  също беше активен на трансферния пазар. Двамата основни нападатели от есента Дюкенс Назон и Майкъл Естрада напуснаха "червените", но любимецът на феновете Фернандо Каранга се завърна. Очаква се бразилецът да започне като титуляр, а в нападение най-вероятно компания ще му прави Матиас Фаетон.

Под рамката ще застане Димитър Евтимов, тъй като Густаво Бусато изтърпява наказание. Друг от новите попълнения Улаус Скаршем пък ще заеме мястото на Марселино Кареасо, който също натрупа пет жълти картона и също ще пропусне двубоя.

В първия мач през сезона между двата отбора ЦСКА победи с 2:0 във Враца.


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор