Хебър - Локомотив (София) 0:1 в мач от efbet Лига

Хебър - Локомотив (София) 0:1 в мач от efbet Лига

Локомотив (София) започна по страхотен начин пролетния дял на първенството, успявайки да победи Хебър с 1:0 на негостоприемния стадион в Пазарджик в сблъсък от 21-вия кръг на efbet Лига.

Единственият гол в мача падна още в 5-ата минута, а негов автор стана Карлос Франса. "Гробарите" доиграха двубоя с човек по-малко, след като Архан Исуф получи директен червен картон в началото на второто полувреме.

Снимка 653697

Източник: startphoto.bg

С победата "железничарите" изпревариха "гробарите" във временното класиране и вече заемат 11-то място с 22 точки, а отборът на Любо Пенев е на 13-та позиция с 20 пункта.

Хебър - Локомотив (София) 0:1 (Развой на срещата по минути)

Двубоят е от 17:30 часа на стадион "Георги Бенковски"

В следващия кръг Локомотив (София) приема отбора на Крумовград, а Хебър има тежко гостуване в Пловдив на другия Локомотив.

Въпреки, че домакините влязоха доста агресивно в двубоя, отборът на Локомотив откри резултата в 5-ата минута. Симеон Мечев се пребори за топката в центъра на терена и пусна отличен пас в нападение за Карлос Франса. Бразилецът се измъкна зад гърба на бранителите на "гробарите" и с хубав шут по диагонала разпечата мрежата на Хебър.

В 16-ата минута на мача Хебър имаше добра възможност да възстанови паритета. Бастунов получи топката в наказателното поле и финтира бранител на "железничарите". Спряганият за трансфер в Левски футболист си откри стрелкова позиция, но няколко играчи на Локо самоотвержено сложиха телата си пред пътя на топката и блокираха опита му. Малко след това Марк-Емилио Папазов опита късмета си с удар от дистанция, но топката прелетя високо над вратата.

Снимка 653691

Източник: startphoto.bg

Красив момент се случи в 26-ата минута на мача. Симеон Мечев получи топката малко пред наказателното поле на Хебър, стреля от движение и оплете кълбото в мрежата на "гробарите", но от външната страна на вратата.

Отборът от Пазарджик пропусна златна възможност да изравни резултата в 33-ата минута. Топката беше изсипана от пряк свободен удар в полето на "железничарите" и достигна до Георги Вълчев, който нанесе удар с глава от непосредствена близост, ала Александър Любенов се намеси добре и опази вратата си от попадение.

В 52-рата минута проблемите за Хебър се задълбочиха, след като останаха с човек по-малко на игрището. Александър Любенов изпрати дълъг пас към Валентин Николов, който излизаше сам срещу Дебърлиев, но беше задържан от Архан Исуф и за Станимир Тренчев не оставаше нищо друго, освен да изпрати защитника преждеверемнно под душовете в съблеканята. Потърпевшият Николов отправи страхотен удар от последвалия пряк свободен удар, но Дебърлиев спаси с атрактивен плонж.

Въпреки, че останаха с човек по-малко на терена, домакините достигнаха до ново добро положение около 20 минути преди края. Роберт Мазан центрира великолепно от левия фланг и достави топката на главата на Каракашев, който нанесе удар от малкото наказателно поле, но кълбото премина на сантиметри от целта. Малко след това и Георги Вълчев стреля с глава, но отново покрай вратата.

Снимка 653701

Източник: startphoto.bg

До края на мача гостите се поприбраха, а силите на Хебър не стигнаха за нищо повече от няколко изсипани топки в полето на Локомотив.

Хебър - Локомотив (София) 0:1

Голмайстори:

0:1 - Карлос Франса ('5)


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор