Естрада напуска ЦСКА

Естрада напуска ЦСКА

Нападателят Майкъл Естрада напуска ЦСКА и се завръща в родината си Еквадор, където ще облече екипа на ЛДУ Кито, съобщиха местните медии. 

Естрада има споразумение с тима от Кито и дори вече е картотекиран за участие в мача за Суперкупата на Южна Америка срещу победителя в Копа Либертадорес Флуминензе другата седмица.

Естрада дойде в ЦСКА миналото лято под наем от мексиканския Толука, но не успя да се утвърди в отбора, като изигра 19 мача и вкара и 4 гола.

Еквадорецът се завръща в родината си след 5 години в чужбина, където игра за Крус Асул, Ди Си Юнайтед, Толука и ЦСКА. Според информациите няма да има проблем играчът да прекрати наема си в ЦСКА и да се присъедини към ЛДУ Кито.

Естрада е вторият нападател, който напуска ЦСКА през тази зима след трансфера на голмайстора Дюкенс Назон в турския Кайзериспор.

Така завърналият се в ЦСКА бразилец Фернандо Каранга остава без конкуренция за титулярното място на този етап и се очаква да води атаката в първия мач от пролетния полусезон срещу Ботев Враца в неделя.

ЦСКА ще направи всичко възможно да привлече още един таран, като според информации в клуба са набелязали 25-годишния котдивоарец Аке Лоба, който за последно е играл в САЩ за Нешвил, а в момента е свободен агент.


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор