ЦСКА вече с проблеми с Данило Асприля

ЦСКА вече с проблеми с Данило Асприля

Треньорът на ЦСКА Саша Илич почти сигурно няма да може да разчита на последното попълнение Данило Асприля в откриващия кръг от шампионата, научи „Тема Спорт“. Армейците гостуват на Хебър в Пазарджик в неделя от 21:00 часа, а документите на колумбиеца едва ли ще бъдат готови дотогава.

Както е известно, футболистите, които не притежават паспорти от Европейския съюз, се нуждаят от специална работна виза, за да бъдат картотекирани в БФС.
Поради тази причина преди два дни други две летни попълнения – Майкъл Естрада и Браян Кордоба пропуснаха тренировки на тима, за да пътуват до Сърбия, където да оправят своите документи.
Армейците ще направят всичко възможно да картотекират Асприля в срок за визитата на Хебър, но е малко вероятно това да се случи.

„Много неща, които излязоха в медиите за „сагата“ между мен и Бейтар, не бяха верни. Ако си спомняте, през декември казах, че искам да съм със семейството си и обмислям да се върна у дома в Колумбия след края на сезона. Жена ми живее в България, така че или тя трябваше да дойде с мен в родината ми, или аз да се преместя в България. Първенството в Колумбия започна, но нито един клуб не беше готов да плати на Бейтар за мен“, обяви пред израелското издание sport1.maariv.co.il Асприля.

„ЦСКА също не бе готов да извади пари. Сумата, която Бейтар сега получава, се удържа от заплатата ми. Следващата година ще играя почти безплатно, но това е семейно решение, което взех. Нямаше да има значение, дори Бейтар да ми бе предложил двойна заплата. Пак нямаше да приема да остана. Има неща, които са по-важни от парите или футбола. Това е семейството“, допълни колумбиецът. Според различни информации сумата по трансфера му е между 150 000 и 200 000 евро.

Снимка: ЦСКА


Прочети оригиналната новина
Bet365

Bet365

5.0
Оферта Нова Сметка до 100лв Оферта Нова Сметка до 100лв

 

Bet365

Bet365

5.0
70% Бонус за Евро Мачове 70% Бонус за Евро Мачове

 

Bet365

Bet365

5.0
50% Бонус за Тенис 50% Бонус за Тенис

 

Bet365

Bet365

5.0
Възвръщане на залог Възвръщане на залог

 

Bet365

Bet365

5.0
Безплатен залог за първи голмайстор Безплатен залог за първи голмайстор